Tekne Turları ve Villa Tatili Tekne Turları ve Villa Tatili

Tekne Turları Ve Özel Villalar

 

            Her gün sayısız turistin mükemmel bir yaz tatili geçirmek için geldiği Türkiye'nin Ege ve Akdeniz sahillerinde, sürekli olarak farklı istekler altında tekne turları düzenlenmektedir. Bunlar kişisel olarak özel şekilde kiralama hizmeti ile elde edilebilir iken, aynı zamanda toplu şekilde günübirlik olarak da yine mükemmel koyları ve adaları ziyaret etme şansı bulunabilmektedir. Güneşin ışınlarını yansıtan mükemmel bir mavilik altında yolculuk gerçekleştirme şansını veren tekne turu hakkında söylenecek birçok şey var.

 

            Özel olarak belirlenen plan ve program dahilinde uzman kaptanlar eşliğinde ve tecrübeli personelleri ile birbirinden güzel adalar ziyaret edilmektedir. Üstelik bu adalar içerisinde belli bir süre konaklanmakta, yüzme şansı da verilmektedir. Aynı zamanda yine farklı sahil kentleri ziyaret edilerek insanların buraları gezmesi için belirli bir süre verilmektedir. Tekneler içerisinde akla gelebilecek tüm özellikler yer almaktadır.

 

            Gün içerisinde o yöreye ait olan leziz yemekler ile birlikte farklı içecekler ve değişik aralıklarda aperatif menüler de yine çıkarılmaktadır. Aynı zamanda farklı noktalarındaki rahat geniş kısmı sayesinde denize keyifle girilebilir, geniş ölçüler içerisindeki teknelerde güneşlenmenin tadına da sonuna kadar varılabilir.

 

 Bireysel ya da Toplu Tekne Turları ve Özel Villalar

 

            Özellikle toplu olarak gerçekleştirilen tekne turları kapsamında daha çok günübirlik olarak gerçekleştirildiği söylenebilir. Akdeniz ve Ege'nin en güzel sahillerini keşfetmek ve birbirinden farklı adaları ziyaret etmek adına muazzam bir mavi yolculuk imkanı sağlayan bu tekne turları içerisinde, özellikle 2 ya da 3 katlı olarak rahatlıkla masalarda konaklama imkanı verilir. Diğer yandan ise günübirlik bu tekne turları içerisinde farklı eğlenceler de yapılmaktadır. Ve bu eğlencelere insanlar da katılmakta, ayrıca canlı müzik imkanı da verilmektedir.

 

            Mükemmel bir mavi yolculuk adına aynı zamanda bireysel yani özel olarak da tekneler kiralanabilmektedir. Bu şekilde birden fazla gün kalma şansı elde edilebilir. Özel ve geniş odaları bulunan ve bu sayede rahatlıkla giyinip dinlenme imkanı da veren bu tekne turu hakkında büyük bir talep olduğunu söylemek gerekir. Özel çizilen rota kapsamında herkesin istediği bir noktaya gitme şansı da veren bu özel tekne turları, tüm bölgeyi çok iyi bilen kaptanlar ve tecrübeli personeller altında elde edilirken, aynı zamanda bireysel olarak da herkes kendi kaptanını yine getirme şansını kullanabilir.

 

            Diğer yandan bu tekne turlarını keşfederken aynı zamanda birbirinden özel villalarda da yine tamamen lüks bir şekilde konaklama imkanı sunulmaktadır. Her kısmı tamamen gür ormanlık ağaçlarla ve farklı etmenlerle korunaklı hale getirilmiş olan o villalar muhafazakar aileler için birebir ve güvenli bir tatil şansı vermektedir.

 

 Keyifli Bir Tatil Yapmanın Yolu

 

            Özel bir tatil yapma şansı veren ve geniş aileler ile birlikte muhafazakar ailelerin yanı sıra, baş başa bir tatil geçirmeyi arzu eden yeni evli çiftler noktasında da yine balayı için günümüzde yoğun bir talep alan villalar, bir evin içindeki tüm olanakları da sağlamaktadır. Farklı sayılardaki suit yatak odaları, geniş ve konforlu koltuk gruplarına sahip salonlar ile birlikte aynı genişlik ve donanımlı mutfaklar da yine hazır olarak sunulmaktadır.

 

            Düzenli olarak temizlikleri yapılan ve farklı boyutlardaki havuzlarda da yine yüzme şansı elde edebilir. 7/24 sıcak su fırsatı, güçlü internet bağlantısı, uydu anten ve televizyon ile günün farklı zamanlarında dinlenme şansı elde edilirken dış dünyadan da bağlantının kopmasına imkanı sunulmaktadır. Aynı zamanda bölgede doğa yürüyüşü gerçekleştirilebilir, enfes tekne turu hakkında bilgi alınarak keyfi yaşanabilir ve mimari yapılar da ziyaret edilebilir.

Tekne Turları ve Villa Tatili

tekne turları hakkında
Tekne turu ve tatil

kiralık villa

villa kiralama

muhafazakar villa

balayı villası

korunaklı villa

havuzlu villa

kalkan kiralık villa

Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış