Ölüdeniz de Tatil Ölüdeniz de Villa Tatili

Tatil Cenneti Ölüdeniz'de Unutulmaz Villa Tatili

 

            Tatilcilerin popüler turizm merkezlerinden olan Ege Bölgesi, muhteşem doğası ve tertemiz havası ile misafirlerine unutamayacakları bir tatil deneyimi yaşatmaktadır. Yıl boyu yoğun bir tempo ile çalışan ve bu yorgunluğu dinlenerek atmak isteyen tatilciler genelde Ege Bölgesine yönelmektedir. Özellikle Ölüdeniz hakkında yapılan yorumları gören kişiler tatil planlarını buna göre yapmaktadır. 2006 senesinde yapılan oylamada % 82 gibi çok yüksek bir oranla dünyanın en güzel kumsalına sahip ilçesi seçilen Ölüdeniz, turizm açısından son derece gelişmiştir.

 

 Gelişen Turizmi İle Ölüdeniz Tatili

 

            Adı gibi sakin bir denizi olan Ölüdeniz hakkında birçok şey söylenebilir. Büyülü bir tılsımı olan Ölüdeniz’de deniz tertemizdir. Beyaz bir kumla kaplı olan denizde bir tane yosun bile bulamazsınız. Bu kadar güzel ve temiz bir denizde tatil yapmak istemez misiniz?

 

            Ölüdeniz hakkında incelemeler yaptığınız zaman denizin turkuaz rengine hayran kalacaksınız. Bu turkuaz renk, denizin dimindeki kum ve suyun ışığı kırması ile ortaya çıkmıştır. Denizin etrafını saran ormanların yaydığı tertemiz oksijen havası ile geçireceğiniz tatil süreci sonunda buradan ayrılmak istemeyeceksiniz.

 

            Türkiye’deki sayılı lagün oluşumlarından biri olan Ölüdeniz hem ülkemiz hem de dış ülkeler tarafından popüler olan tatil beldelerinden biridir. Tarihi oldukça geçmişe dayanan beldenin çok güzel olması bazı isimler ile anılmasını sağlamaktadır. Işık diyarı olarak anılan Ölüdeniz’de huzur bulacaksınız. Ölüdeniz bölgesinin tatil için seçilmesinin en önemli nedenlerinden biri de çoğu spor aktivitesi düzenlemeye elverişli olmasıdır. Özellikle yamaç paraşütü yapılabilmesi ile anılan Ölüdeniz’de bu sporu en iyi ve eğlenceli şekilde yapabilirsiniz. Bunun yanında dalış sporunu da gerçekleştirebilme şansınız vardır.

 

            Ölüdeniz’de Babadağ ve buna benzer yüksek dağlar olduğu için safari, yürüyüş ve dağcılık gibi sporlara da elverişlidir. Bunun yanında Rafting sporu da yapılabilmektedir. Tatil cenneti olarak adlandırılan Ölüdeniz’de Akdeniz ve Ege iklimi karışımı bir hava olduğu için hem Yaz aylarında hem de Kış aylarında tatil yapmaya uygundur. Ancak genelde Yaz mevsiminde tercih edilmektedir.

 

 Unutamayacağınız Bir Deneyim İçin Ölüdeniz Villaları Sizleri Bekliyor

 

            Yemyeşil çam ormanlarının arasında sakin bir denizde aileniz ile keyifli bir tatil için Ölüdeniz villaları arasından bir seçim yapabilirsiniz. Ölüdeniz, villa tatili için çok uygun bir coğrafyaya sahiptir. Kendine hayran bırakan bir manzarası bulunan Ölüdeniz villaları kesintisiz bir doğa ve deniz manzarası sunar.

 Villa tatili yapmanın ayrıcalığını bir kere keşfedenler bu konfordan asla vazgeçemezler. Otel tatillerinin yerini villa tatillerinin almasının en önemli nedenleri arasında ekonomik ve konforlu olması yer almaktadır.

 

            Misafirlerine ev konforunu sunan Ölüdeniz villaları lüks eşyalar ile döşenmektedir. Villada konforunuz için her şey düşünülerek Amerikan mutfak-salon tasarlanmıştır. Bu alanda yemeklerinizi yaparak ekstra ücret vermekten kurtulursunuz. Villaların salonuna konforlu bir oturma grubu, televizyon, klima gibi keyifli anlar geçirmeniz için lüks eşyalar döşenmiştir.

 

            Villa tatilinde en önemli avantajlardan biri de, tatil seçeneğinize uygun villa çeşitlerinin bulunmasıdır. Örneğin, mutaassıp yaşam tarzını benimseyen aileler için muhafazakâr tatil fırsatı sunan korunaklı villalar bulunmaktadır. Bu villaların havuz ve bahçesinin bulunduğu kısım perdeleme yöntemi kullanılarak kapatılır. Bu sayede dışarıdan görülmesi engellenmiş olur. Bu sayede herkesten uzak bir alanda aileniz ile baş başa bir tatil yapabilirsiniz.

 

            Kalabalık bir arkadaş grubunuz ya da aileniz ile tatil yapmak istiyorsanız, yatak sayısı 15-20’ye kadar çıkan villaları tercih edebilirsiniz. Balayı çiftlerine özel balayı villaları da mevcuttur. Gördüğünüz gibi otel konaklamalarında bulamayacağınız konforu ve özgürlüğü villa tatilinde bulabilirsiniz. Ölüdeniz’in muhteşem manzarasını gören villa seçeneklerini Villa Kılavuzu olarak tercihlerinize sunduk. Dilediğiniz villayı seçerek huzurlu ve keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

Ölüdeniz De Kiralık Villa Tatili

ölüdeniz hakkında
ölüdeniz tatili
ölüdeniz de yamaç paraşütü
ölüdeniz villaları
ölüdeniz kiralık villalar
ölüdeniz balayı villaları
Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış