Kaputaş Plajı | Villa Kiralama | Villa Kılavuzu Kaputaş Plajı 17.04.2018

Kaputaş Plajı

Kaputaş Bölgesinde Tatil Ve Villa Seçenekleri

 

            Yıl boyunca çalışan ve iş yoğunluğu nedeni ile ailesine yeterince zaman ayıramayan kişiler, yaşadıkları stresten uzaklaşmak ve aileleri ile zaman geçirmek için tatil planları yaparlar. Bu tatil planları genelde Antalya için yapılmaktadır. Akdeniz Bölgesinin en özel yerlerinden biri olan Antalya’da yılın bütün yorgunluğunu güzel bir tatil ile çıkarabilirsiniz.

 

            Antalya’da tatil yapabileceğiniz birçok ilçe vardır. Antalya merkezi kalabalık olduğu ve turist akınına uğradığı için genelde sessiz ve sakin alanlara yönelen tatilciler son dönemlerde Kaputaş hakkında yapılan yorumları incelemektedir. Eşsiz güzelliği ile dikkat çeken bu şirin koyda hayallerinizi süsleyen bir tatil ile karşı karşıyasınız.

 

 Kaputaş Cennetinde Tatil Yapmanın Keyfini Yaşayın

 

            Antalya’nın en güzel ve en özel koylarından biri olan Kaputaş hakkında tatil planları yapıyorsanız çok şanslısınız demektir. Nefis bir plaj özelliği olan Kaputaş, Kalkan mevkiinde konumlanmıştır. Kaş ile Kalkan’ın ortasında bulunan Kaputaş’ta nadir bulunan güzellikler arasında huzur bulacaksınız. Sarp kayalıklar ile çevrili olan Kaputaş, sahil yolu üzerinde bulunmaktadır. Bu güzellikleri nedeni ile Kaputaş hakkında Kanyon Ağzı yorumu yapılmaktadır. Yer altından akmakta olan suyun deniz kıyısındaki kumlar arasına süzülmesi nedeni ile turkuaz renginde bir denize sahip olan Kaputaş’ta deniz suyu serin bir özelliğe sahiptir.

 

            Yol kenarından başlayan 187 basamak sonrasında Kaputaş plajına ulaşıyorsunuz. Böyle bir özelliğinin olması da bu bölgeye olan ilgiyi artırmaktadır. Her yıl yerli ve yabancı birçok turisti ağırlayan Kaputaş’ta tatil yaptığınız için asla pişman olmayacaksınız. Bakır halini günümüzde de koruyan Kaputaş plajı genelde durgun özelliği ile dikkat çekmektedir. Mavi Bayraklı Plajı ile keyifli bir tatil geçirmenizi sağlayan Kaputaş plajında sizi birçok farklı güzellik de beklemektedir. Akdeniz’in masmavi deniz manzarasını olabildiğine sunan Kaputaş’ta doğa içerisinde bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

            Yeşilden maviye dönen eşsiz deniz manzarasında huzur bulacağınız bu güzel bölgede bütün yorgunluğunuzu atacaksınız. El değmemiş bir doğası bulunan Kaputaş’ta eski zamanlarda yalnızca fokların yaşadığı söylenen Mavi Mağara güzelliğini de keşfedebilirsiniz. Kaputaş planlarınızın arasına mutlaka villa tatili konaklamayı eklemelisiniz. Otellere daha yüksek ücret ödemektense Kaputaş’ın muhteşem manzarasında unutamayacağınız bir villa tatili yapabilirsiniz.

 

 Kaputaş Villa Tatili İle Huzurlu Tatil Deneyimi

 

            Tatilciler planlarını yaparken ilk olarak konaklama seçeneklerini değerlendirirler. Tatillerde genelde otel tercih ediliyor olsa da, son dönemlerde villa tatilinin popülerliği göz ardı edilemez. Özellikle de Kaputaş gibi eşsiz ve kesintisiz deniz manzarasına sahip olan bir yerde tatiliniz boyunca villada konaklamanız çok daha mantıklı bir tercih olacaktır.

 

            Kaputaş bölgesi öncelikle doğa ve turkuaz deniz manzarası ile ünlüdür. Bu manzarayı 24 saat izleme şansı elde etmek istiyorsanız villa seçeneklerini incelemelisiniz. Villaların tamamı manzaralı olarak konumlandırılmıştır. Bütün yorgunluğunuzu alacak olan bu manzarada sevdikleriniz ile beraber akşam sohbetlerinizi yapabilir ve güneşin doğuşu ile batışını izleyebilirsiniz.

 

            Kaliteli bir tatil fırsatı sunan villalar lüks eşyalar ile döşenerek sunulmaktadır. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılaması için her ayrıntıya da dikkat edilmektedir. Salonu ve mutfağı bulunan villalarda kendinizi evinizde hissedecek ve ev konforunda bir tatil yapacaksınız. Ayrıca kendi yemeklerinizi yapma şansınız olacağı için tatiliniz daha ekonomik olacaktır.

 

            Kaputaş’ta villa tatili yaparken gizliliğe önem veriyorsanız ve aileniz ile kimsenin görmeyeceği bir alanda tatil yapmak istiyorsanız, muhafazakâr tatil villasını seçebilirsiniz. Otellerde böyle bir şansınız yoktur. Mutaassıp tatil sunan oteller olsa da, havuz kısmında erkek kadın ayrımı yapıldığı için aileniz ile beraber yüzme keyfi yaşayamazsınız. Ancak villada korunaklı hale getirilen havuzda aileniz ile keyifli anlar geçirebilirsiniz.

 

            Villa Kılavuzu tarafından Kaputaş villaları hakkında bilgiler verilmiştir. Geniş ailelere uygun, kış mevsiminde tatil fırsatı sunan havuz ısıtmalı ve isteklerine uygun her şeyi bulabileceğiniz villalar arasından seçim yapma konusunda Villa Kılavuzunun bilgileri sizlere yol gösterecektir.

kaputaş plajı

kaputaş hakkın da

kiralık villa

villa kiralama

muhafazakar villa

balayı villası

balayı tatili

Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış