Denize Yakın Villalar | Denize Yakın Kiralık Villa | Villa Kılavuzu Denize Yakın Kiralık Villalar

Denize Yakın Villalar Ve Hizmet Seçenekleri

 

            Artık herkesin çok uygun fiyatlarla birlikte değerlendirebilecekleri denize yakın kiralık villalar insandan uzak, tabiatla iç içe ve içerisinde yer alan ultra lüks hizmet seçenekleri ile birlikte alıcılara sunuluyor. Hafta sonu gibi kısa vakitler için de kiralanabilen denize yakın kiralık yazlıklar. denize yakın kiralık tatil villaları kendi içerisinde de birçok farklı seçeneğe ayrılıyor.

 

 Balayına Özel Denize Yakın Kiralık Villalar

 

            Balayına özel olarak değerlendirilebilecek en az 1 günlüğüne tatilin tadının çıkarılabileceği denize yakın kiralık villalar özel dekorasyon seçenekleri ile birlikte yeni evli çiftlere sunuluyor. Deniz ve havuz manzaralı odaları, romantik ve tutkulu bir tatil için özel hazırlanmış konseptleri ile birlikte balayı çiftlerinin mutlaka değerlendirmesi gereken bir seçenek olarak yer alıyor. Bu villaların içerisinde kapalı yüzme havuzları da yer alıyor. Sadece yaz aylarında değil kış ve sonbahar mevsimlerinde bu havuzlar içten ısıtmalı sistemiyle kullanılabilir durumdadır. Yatak odasının hemen ayak kısmında yer alan jakuziler de bu özel denize yakın kiralık yazlıklar. Denize yakın kiralık tatil villaları kapsamında tadı çıkarılacak bir başka unsur.

 

 Muhafazakar Villa Seçenekleri

 

            Muhafazakar aileler için özel olarak düşünülmüş ve hizmete açılmış denize yakın kiralık villalar ayrı bir kategoride ve muhafazakar olma avantajı ile birlikte arz ediliyor. Bu villaların yakın çevresinde başka bir villa ya da yapı olmadığı için gönül rahatlığıyla güneşlenme, denize girme gibi tatil unsurlarının tadı çıkarılabilir. Villaların içerisinde tüm ihtiyaçları karşılayacak ve özel sistemlere sahip ev ürünleri ve gereçleri de yer almaktadır. Erken rezervasyon yaptıran çiftlere ve ailelere denize yakın kiralık yazlıklar. denize yakın kiralık tatil villaları çok daha indirimli bir fiyatta tutulabilir. Villalar iki katlı olup her iki katında da uydu tv. yayını bulunmaktadır. Bu kanallar vasıtasıyla hem yerli hem de yabancı kanalları takip etmek mümkündür. Bununla birlikte mutfak bölümünde yemek yapmaya yetecek kadar mutfak gereçleri ve yemek öğünleri de bulunmaktadır. Muhafazakar villaların 5 kilometrelik kapsamında lüks restoranlarda ve lokantalarda ailecek yemek yemek isteyen herkes de bu taleplerini yerine getirebilir. Klimalı sistemi ile yazın serin kışın sıcak tutan ev konforunu sunan muhafazakar villalar aylık ve haftalık olarak da kiralanabilir.

 

 Doğa ile İç İçe Olan Villa Seçenekleri

 

            Tabiat ile iç içe olan ve tatilde konaklamak ve dingin bir şekilde vakit geçirmek isteyen bu villalar kişisel olarak da toplu olarak da tutulabilir. Orman ile kumsal arasında yer alan bu villaların yakın çevresinde doğa yürüyüşleri yapmak adına özel yürüme alanları da bulunmaktadır. Aynı zamanda bahçeli olan bu villalar güneşin, gün batımının ve eşsiz doğa manzaralarının tadını çıkarmak için ideal ölçülere sahiptir. Diğer kiralık villalar arasında bahçeler ve ağaçlar yer almaktadır.

 

 Kapalı Havuzlu Villalar ve Sunduğu Avantajlar

 

            Sadece tatil için diğer sağlık ölçütleri için geçerli olan bir kullanım alanına sahip kapalı havuzlar bu villalara özel bir avantaj olarak değerlendirilebilir. Isıtmalı ve ortopedik bir yapıya sahip olan bu havuzlar eklem ve romatizma ağrılarına karşı da iyi gelmektedir. Yatakların ve odaların içerisinde toplamda iki adet havuzu bulunan villalar bütçe dostu bir fiyata sahiptir.

Denize Yakın Villa
Denize Yakın Kiralık Villa
Denize Yakın Lüks Villa
Denize Yakın Lüks Villada Tatil
Hemen Paylaş
Hemen Ara!
WHATSAPP DESTEK
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Tarihi:
Konaklama Süreniz :
Konaklama Tutarı :
Elektrik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan Ödeme
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış